Velkommen til SENTRUMSKONFERANSEN 2020!

Under årets konferanse er hovedscenen i DRAMMEN – med innslag og interaktiv dialog fra 6 satellittbyer. Du kan til og med følge konferansen fra kontorstolen din!

Før vi ante konturene av koronapandemien jobbet NSU med planene om at årets sentrumskonferanse skulle se framover, med arbeidstittelen ‘Hva venter oss?’ Tanken da var å se på hvilke megatrender og utviklingstendenser som ville påvirke bysentraenes muligheter og utfordringer i arbeidet med en positiv sentrumsutvikling. På vårparten var vi svært usikre på om det var mulig å gjennomføre årets konferanse. Vi var forberedt på en utsettelse til neste år. Med det var før vi forstod at vertskapsbyen Drammen virkelig hadde benyttet perioden godt til å bygge opp en kompetanse på digitale løsninger.

Sammen har vi nå kastet oss rundt og fått på plass et program vi er stolte av å presentere. Vi har lagt oss på en robust modell, der du kan velge å delta fra en by i nærheten av deg selv – eller til og med følge konferansen fra kontoret, om det er på kontoradressen din eller hjemmefra. Som dere vil se gjenstår det noen avklaringer, men vi håper at programmet allerede nå viser seg fram som en møteplass, kunnskapsformidler og diskusjonsarena du bare ikke vil gå glipp av. Samlet ønsker vi å gi deg noen av svarene på hvordan bysentraene skal stake ut rett kurs i tiden framover!

Vi har startet påmeldingen 🙂 Vær rask og sikre deg en plass!

PROGRAM

PÅMELDING

Og hold deg løpende oppdatert på FB-siden SENTRUMSKONFERANSEN

De som ønsker å samles i grupper lokalt og se nettsendingen sammen, eller melde på en gruppe til en av vertskapsbyene – kontakt oss på denne LINKEN for et samlet pristilbud.